προηγούμενες σελίδες (0)

 
 
 

Ποιότητα και προέλευση

Νικητές. MADE IN GERMANY. 


Για πάνω από 50 χρόνια η εταιρία WOLFF παράγει υψηλής ποιότητας μηχανήματα και εργαλεία για την τοποθέτηση δαπέδων. Οι μηχανές αποξήλωσης αποτελούν τον πυρήνα των δραστηριοτήτων μας, δηλαδή μηχανήματα για την αφαίρεση επικαλυμμάτων δαπέδου.

Οι μηχανές κατασκευάζονται στο χώρο της παραγωγής μας στο Vaihingen/Enz, χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους παραγωγής. Ο μηχανολογικός εξοπλισμός μας ξεχωρίζει για την ανάπτυξη in-house και το σχεδιασμό, καθώς και τη στενή συνεργασία μας όλες τις τάσεις της αγοράς. Έτσι επιτυγχάνουμε υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.

Επίσης, έχουμε δημιουργήσει ένα δίκτυο εξυπηρέτησης πελατών, που περιλαμβάνει ανταλλακτικά και υπηρεσίες επισκευής καθώς και τεχνική υποστήριξη. Αυτό μας εδραιώνει σε ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά.

Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας άριστες υπηρεσίες σε όλους τους τομείς των επενδύσεων δαπέδων και αποξηλώσεων, χάρη στην ποιότητα των προϊόντων και την τεχνογνωσία μας.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ 

Μπορούμε να συντηρήσουμε ή να επισκευάσουμε τα μηχανήματα της WOLFF που έχετε προμηθευτεί στο κέντρο επισκευών της έδρας μας προσφέροντας γρήγορη και αξιόπιστη επισκευή.ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ SERVICE

Όλα τα γνήσια ανταλλακτικά είναι διαθέσιμα στο Vaihingen/Enz και μπορούν να παραδοθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.ΔΙΚΤΥΟ SERVICE

Γενικά εκπαιδεύουμε μεγάλο αριθμό ειδικών, έτσι ώστε σε διάφορες συνεργαζόμενες εταιρίες να βρίσκετε ανταλλακτικά και εξυπηρέτηση.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ

Το εκτεταμένο δίκτυό κέντρων εξυπηρέτησης εγγυάται ότι οι υπηρεσίες και οι επισκευές μας μπορούν να πραγματοποιηθούν ακόμα και κοντά στην τοποθεσία σας.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Οι τεχνικοί της WOLFF μπορούν να σας υποστηρίξουν και να σας συμβουλεύσουν σχετικά με το website μας.